Onze winkel in De Haan

Decoratie Vanloo heeft ruime ervaring in totale interieurwerken. “Bij ons staat uw huis in de kijker”
“Wij zoeken samen met u naar de beste oplossing voor de inrichting van uw woning”, vertelt Catharine.

Decoratie Vanloo is de ideale partner voor alle projecten voor binnen- en buitenschilderwerk, wand-en vloerbekleding en algehele binnen afwerking.

 

Kom zeker eens een kijkje nemen in de zaak in de Stationsstraat 18 in De Haan.

Stefaan Vanloo en Catharine Lootens zijn al de derde generatie aan het roer van de familiezaak Decoratie Vanloo, goed voor 60 jaar aan ervaring.

“Wij zorgen voor een totaalconcept. En we geven daarbij alle nodige interieuradvies.

 

 

 

 

 

In de winkel maken we u graag wegwijs in honderden kleuren en motieven. Al meer dan 60 jaar spelen wij in op de nieuwste trends en zoeken we samen naar de beste materialen”, vertelt Catharine. “Als alles besproken is in de winkel komen we langs bij u thuis voor gratis opmetingen. De gekozen stalen brengen we dan mee bij jou thuis waar we verder het nodige advies kunnen geven.

 

Als alles gekozen is dan kunnen klanten rekenen op onze eigen plaatsingsdienst. We beschikken voor elk product over de juiste vakmannen.”

Decoratie Vanloo is thuis in alle interieurwerken. “Wij kunnen iedereen op weg helpen om hun interieur van een nieuwe kleur te voorzien of om behangpapier te plaatsen. We beschikken daarvoor over professionele schilders en behangers.”

 

De winkel pakt ook uit met de mooiste raamdecoratie. “Van unieke prints tot romantische motieven. Stijlvol en modern. Ontdek jouw persoonlijke stijl in onze zaak.

 

Ons doel is een correcte overeenkomst tussen u en het eindresultaat. Zoveel mensen, zoveel wensen. Wij houden van deze diversiteit en dat is terug te zien in onze enorme collectie op maat.”

Ook voor de meest inspirerende vloeren moet je hier zijn. “Klanten kunnen kiezen uit verschillende collecties. We zoeken altijd de mooiste kleuren en designs om iedereen te helpen in de keuze.

 

Vinyl planken en tegels, samengesteld parket en tapijt. Met het merk Novilon hebben we een van de mooiste en inspirerende vloeren voor elke woning. Dit met professionele plaatsing door eigen mensen.”

Logo Vanloo Decoratie ZWART.png

To play, press and hold the enter key. To stop, release the enter key.

press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom

Specialiteiten

Interieuradvies | Behang- en schildwerken | Raamdecoratie | Zonwering | Vloerbekleding

Kleur en stijl worden in harmonie gebracht door een combinatie van kennis en ervaring.


U kunt bij ons terecht voor uw projecten voor binnen- en buitenschilderwerk, wand- en vloerbekleding en algehele binnenafwerking.

feroe-70950320-ambiance.jpg

Openingstijden

Open: Ma - vrij: 9:30 - 12:00 en 13:30 -18:00 uur

Za: 9:30 - 12:00 en 13:30 - 17:00 uur

Gesloten op: Donderdag, zondag & feestdagen.